Politiet: - Folk har dælja løs på hverandre

Følg trafikken her

Rask trafikk Fargeforklaring: Grønn er raskest, rød er langsomst. Langsom trafikk
TRAFIKKEN AKKURAT NÅ
Artikkelen er over 2 år gammel

Det er lange køer på E6 i forbindelse med arbeidene i Nordbytunnelen, og bilistenes tålmodighet blir satt på en hard prøve.

DEL

Klokken 17.45 står køen i nordgående retning nesten tilbake til Korsegården, og politiet får inn mange rapporter om uønskede hendelser.

Stengingen av Nordbytunnelen skaper laaaaange køer

Nå ber politiet bilistene rette seg etter skilting og trafikkreglene.

- Det er mye rart som rapporteres inn, blant annet at bilene snur, rygging på E6, kjøring i motsatt vei av påkjøringene, og at noen tar snarveien på innsiden av annen trafikk, sier operasjonsleder Magnar Tinjar til Moss Avis.

Det har også vært tilfelle av slåssing i den forbindelse.

På nevene løs

- Det skjedde i forbindelse med at en kjørte forbi på innsiden på veiskulderen. Det oppsto uenigheter i forbindelse med snikingen, og folk har blitt kroppslige, gått ut av bilene og dæljet løs på hverandre.

Det er vanskelig for politiet å fange opp disse sitasjonene, men Tinjar understreker at dersom de observerer brudd på trafikkreglene vil det straffes med beslaglegging av førerkortet.

Flere kontroller

Politiet kommer sannsynligvis til å foreta kontroller i forbindelse med avkjøringsstedene i dagene som kommer.

- Det er første dagen, og vi vil vurdere om dette må følges opp rent trafikkforsvarlig. Vi må se det an, for vi har ikke kapasitet til å følge med hele køen. Det burde dessuten være helt unødvendig, understreker Tinjar.

Artikkeltags