Trafikkaos i Moss

Du må smøre deg med tålmodighet i mossetrafikken i dag. Torsdag ettermiddag står trafikken i begge retninger i hele sentrum.

Du må smøre deg med tålmodighet i mossetrafikken i dag. Torsdag ettermiddag står trafikken i begge retninger i hele sentrum. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det var ganske så kaotiske tilstander i mossetrafikken, og det sto helt flere steder i sentrum torsdag ettermiddag.

DEL

En tipser forteller ved 15.50-tiden at hun har brukt et kvarter fra parkeringshuset i Storgata, via Gudes gate og til Kiwi ved gamle Brandstrup.

Klokken 16.03 har hun brukt 30 minutter i kø, og sto da ved Domustorget i Torggata. Dermed sto alle tidsplanene hennes i fare for å ryke.

- Jeg vet ikke om jeg rekker verken barnehagen eller SFO før de stenger med denne farta her, sier hun til Moss Avis.

Klokken 16.15 løsnet det imidlertid, og hun kom seg ut av sentrum. Det tok henne én time å kjøre fra Moss sentrum til Ekholt.

Trafikken sto flere steder nærmest bom stille, men det kom ingen meldinger om noen hendelser.

Det nærmer seg julaften med stormskritt, og det kan virke som «alle» nå skal handle inn før jul. Samtidig er det mange som gjerne vil ut av sentrum etter endt arbeidsdag. Men har du tenkt deg til sentrum torsdag ettermidag bør du smøre deg med tålmodighet.

Også i området Høyden og veiene rundt Rygge storsenter var det tett med biler, og tildels køkjøring.

Ved 16-tiden var det også lang og stillestående kø for bilister som kom fra Våler på fylkesvei 120 mot Mosseporten senter

Ved 16.45-tiden var det noe mindre køer, men fortsatt steder hvor det var stillestående køer. Ved 17.40-tiden flyter trafikken greit de i mossedistriktet.

Artikkeltags