Trafikktrøbbel i pinse-hjemfarten

Artikkelen er over 2 år gammel

Pinsehjemfarten og ulike hendelser har skapt køer i trafikken flere steder mandag ettermiddag.

DEL

For mange har det blitt en lang tur hjem etter pinsehelgen. Før klokken ti mandag kveld melder Bastø Fosen om middels pågang på kaia i Moss, og at ventetid må påregnes. Tidligere på kvelden sto køen opp til rådhuset, og de reisende måtte beregne minst en times ventetid fra Moss.

En kjedekollisjon på E6 ved Svinesund medførte at mange ble sittende i lange køer på vei hjem fra Sverige mandag ettermiddag.

Klokken 16.10 var veien ryddet og åpen, men det var fortsatt litt kødannelse på stedet.

Samtidig meldte Vegtrafikksentralen at Nordbytunnelen var stengt i retning Oslo på grunn av en lastebil som hadde fått stans i tunnelen. Klokken 16.42 var tunnelen igjen åpen for trafikk, men klokken 17.46 meldte Vegtrafikksentralen at den nok en gang var stengt for trafikk på grunn av bilberging. Denne gangen gikk bilbergingen raskt, og klokken 17.51 var det igjen åpent for trafikk i Nordbytunnelen.

Klokken 16.19 meldte Vegtrafikksentralen at også Oslofjordtunnelen er stengt i retning Drøbak på grunn av en personbil som har fått stans. Klokken 17.19 er også denne tunnelen åpen igjen etter bilberging. Men klokken 19.35 har en ny bil fått stans og Oslofjordtunnelen er igjen stengt – denne gangen i retning Drammen. Bilen ble berget, og klokken 20.09 var tunnelen åpen for trafikk.

Det har også en stund vært saktegående trafikk på E6 gjennom Råde, men dette skal ikke ha hatt sammenheng med noe trafikkuhell, ifølge politiet i Øst.

På kartet over ser du hvor trafikken står til enhver tid.

Artikkeltags