Buss for tog i helgen

Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nok en helg blir preget av byggevirksomhet på Follobanen. Strekningen Ski–Oslo S blir stengt for all togtrafikk.

DEL

Østlandets blad: Fra natt til lørdag 25. august klokken 02.00, utfører Bane NOR arbeider på strekningen Oslo S - Ski/Ås/Kråkstad. Dette medfører et redusert togtilbud, og all togtrafikk mellom Ski og Oslo S blir stanset. Arbeidene avsluttes ikke før søndag klokken 14.00. I både Ski og Oslo vil det bli noe støy i forbindelse med arbeidet.

Her kan du se hva arbeidene har å si for ditt tog

Mye aktivitet

I Ski vil det være aktivitet ved tunnelportalen ved Langhusveien, Ski stasjon og vendespor sør for Finstadtunnelen. Ved tunnelportalen skal det legges infrastruktur for kabler og utføres jernbaneteknisk arbeid. Ved Ski stasjon skal det graves og legges infrastruktur for kabler. Ved vendespor sør skal det bores og settes ned fundamenter for kontaktledningsmaster.   

I Oslo vil det også være aktivitet i helgen. I området ved Loenga i Middelalderparken blir det pukkfylling og jernbaneteknisk arbeid, i tillegg til noe sprenging på dagtid. I området ved Oslo S og Bispegata blir det pakking av spor på natten fra lørdag til søndag, skriver BaneNor i en melding.

NSB tilbyr alternativ transport. Du finner mer informasjon om hvordan du lettest kommer deg til Oslo i helgen, på NSB sin nettside

Artikkeltags