Brannvesenet går ut og advarer: – Kjør forsiktig

Lørdag kveld har Øst 110-sentral gått ut i sosiale medier og advart mot glatte veier.

DEL

Det har man gjort i 19-tiden, skriver Amta. Dermed er det andre gangen i dag nødetatene advarer.

– Det meldes om stedvis glatte veier i vårt distrikt. Vi henstiller til å kjøre forsiktig, er meldingen som er sendt ut.

Like før klokken 22.30 lørdag kveld kommer også Statens vegvesen med en advarsel.

De melder at det meldt om glatte veier både på Romerike, Follo og deler av Østfold.

– Vi henstiller til trafikantene om å kjøre etter forholdene og beregne ekstra tid før man legger ut på tur. Det er iverksatt tiltak for å salte og strø på de aktuelle strekningene, lyder meldingen fra Statens vegvesen sent lørdag kveld.

Også politiet har advart før i dag. Det har vært advart en rekke ganger denne uken for glatte veier – og det har også vært en rekke uhell i mossedistriktet.

Så langt denne lørdag har det vært en rekke trafikkuhell på E6 i Moss. Litt senere på formiddagen ble to personer ble sendt til Kalnes etter et trafikkuhell i Råde, hvor det var svært glatt på stedet.

Tirsdag denne uken var det også såpeglatte veier i distriktet som førte til en rekke hendelser. Deriblant ble E6 i Vestby stengt i flere timer etter at en trailer sakset og sto på tvers grunnet veiforholdene. Samme dag ble også to personer sendt til Kalnes etter front mot front-kollisjon på Ryggeveien.

Artikkeltags