Massepunkteringer ved Follotunnelen

DEL

Øst politidistrikt og Vegtrafikksentralen melder begge om at minst tre biler har punktert på E6 like nord for Follotunnelen onsdag morgen.

Punkteringene har skjedd i nordgående løp og, ifølge tips til Moss Avis skal det stå minst 10 biler på veiskulderen like etter tunnelen.

– Jeg kan bekrefte at det er flere biler som har punktert der, men jeg vet ikke hvor mange. Årsaken til punkteringene skal være en broskjøt som stikker opp i veibanen, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt – Finn Håvard Aas til Moss Avis ved 07.30-tiden.

Ved 08.40-tiden opplyser Vegtrafikksentralen at årsaken til punkteringene var en aluminiumskjøt som hadde knekt av og sto opp i veibanen. Alle de berørte bilen skal ha blitt berget.

Ifølge Vegtrafikksentralen er det også meldt om flere steiner i veibanen. Entreprenør er ved 07.30-tiden på vei til stedet for å rydde opp, meldes det.

Ved 14.15-tiden onsdag var entreprenør på plass for å stramme noen bolter i bruskjøten på ved Follotunnelen, og E6 ble stengt en halvtime i høyre felt mens arbeidet pågikk.

Artikkeltags