Nødetatene rykket ut til singelulykke på E6 retning syd

KØ: Singelulykke på E6 retning Moss skaper lange køer søndag ettermiddag.

KØ: Singelulykke på E6 retning Moss skaper lange køer søndag ettermiddag. Foto:

DEL

Øst politidistrikt mottok melding om en trafikkulykke på E6 retning syd i Moss klokken 12.32 søndag ettermiddag. Ett minutt senere meldte Politiet i Øst at nødetatene var på vei til stedet.

– Angivelig skal det være en singelulykke hvor en bil har snurret rundt, sier Espen Stabel, vakthavende i Øst 110-sentralen til Moss Avis.

Ulykken skal ha skjedd mellom avkjørselen til Sonsveien og Moss.

– Én bil er involvert. Det var tre personer i bilen, tilsynelatende uskadd, bekrefter operasjonsleder Karianne Knudsen i Øst politidistrikt klokken 13.15.

– Veien er åpnet igjen og det opprettes sak på hendelsen fra politiets side, oppdaterer Knudsen til Moss Avis klokken 14.40.

Farlig glanekø

Klokken 12.50 meldte Vegtrafikksentralen øst om redusert framkommelighet på E6 mellom [15] Sonsveikrysset og [14] Patterødkrysset i retning Moss. Trafikken gikk altså sakte forbi ulykkesstedet.

Politiet advarte også om flere nestenulykker i retning Oslo som følge av singelulykken på E6. De ba trafikkanter i området være oppmerksomme.

– Det er saktegående trafikk også i retning Oslo som følge av glanekø forbi ulykken. Vi ber forbipasserende kjøre som normalt, for å unngå å skape farlige situasjoner, sier Knudsen.

Moss Avis fikk klokken 13.34 beskjed om at det var kø allerede fra før avkjøringen til Son på E6 i retning syd. Klokken 13.35 meldte derimot Vegtrafikksentralen øst at ulykkesstedet var gjenåpnet for trafikk, hvilket etterhvert løste opp køen på stedet.

Artikkeltags