Mannlig bilfører døde i trafikkulykke på riksvei 110

Riksvei 110 ved Ørmen i Råde måtte stenges i retning Fredrikstad etter at en bil hadde vært involvert i en ulykke ved 15:30-tiden torsdag. En mann i slutten av 70-årene døde i ulykken.

DEL

SISTE: Politiet i Øst melder torsdag kveld at føreren av bilen, en mann i slutten av 70-årene, omkom på stedet. Politiet sier de fremdeles ikke vet om mannen fikk et illebefinnende før ulykken.

- Avdøde vil bli obdusert for å klargjøre dødsårsaken, melder Politiet i Øst torsdag kveld. Politiet meldte klokken 15.28 torsdag at en bil var involvert i en ulykke på riksvei 110. Nødetatene hadde rykket ut til stedet.

Operasjonsleder Karianne Knudsen forteller ved 16.40-tiden at en en person har vært involvert i hendelsen.

– En person er bevisstløs, og luftambulanse er på vei, forteller hun.

Vegtrafikksentralen skriver på Twitter at det dreier seg om en singelulykke der en bil har havnet på taket.

- Veien er stengt i begge retninger i påvente av å få involverte fører over i luftambulansen. Mistanke om illebefinnende, melder politiet klokka 16.04.

Klokka 16.34 er det lange køer på Mosseveien (riksvei 110). Redning, politi og helikopter er fremdeles på stedet. Ambulansen frakter bort personen som var i bilen.

Klokken 16:40 meldes det også om saktegående køer på E6 sørover allerede ved Dramstadeika i Rygge. Hvorvidt disse køene har med stengingen av riksvei 110 å gjøre vites ikke, men E6 i Sarpsborg er også stengt på grunn av bilberging.

Klokken 17:00 meldes det om at veien er åpnet i begge retninger igjen etter ulykken, men Vegtrafikksentralen sier at det er noe redusert fremkommelighet på grunn av opprydningsarbeider etter ulykken fremdeles.

Tips Oss
SMS: MATIPS til 2005 Telefon: 95 89 61 91 tips@moss-avis.no

Artikkeltags