Utforkjøring i Rygge – glatt føre årsaken

DEL

Like før klokken 21 søndag kveld meldte Øst 110-sentralen at brannvesenet i Moss rykket ut til en trafikkulykke i Kirkeveien på Dilling i Rygge.

Politiet rykket også ut til stedet.

– Vi fikk melding om en bil som har kjørt i en stolpe, forteller operasjonsleder ved Øst politidistrikts operasjonssentral, Ronny Årstein til Moss Avis.

Etter at politiet har vært på stedet ved 21-30-tiden, viser det seg at det ikke er noen personskader i forbindelse med utforkjøringen.

– Det er en bil som har kjørt av veien. Det var kun fører, en mann i 30-årene, som var i bilen. Han kom uskadd fra det, og det var heller ikke noen materielle skader, sier operasjonsleder Årstein.

– En gladhistorie sånn sett, legger operasjonslederen til.

For det er svært glatt på stedet, og det er tyder på at det er føret som er årsaken til utforkjøringen, opplyses det.

– Patruljen som var på vei dit presiserte at det var veldig glatt på veien når de rykket ut. Så folk kan gjerne være ekstra oppmerksom på at det er glatte veiforhold nå, og at man må kjøre etter forholdene, sier Årstein.

Det blir ikke opprettet noen sak etter hendelsen.

Snøfallet denne helgen har medført flere hendelser på veiene. Lørdag kveld krasjet en bil i en lyktestolpe i Teglverksveien i Moss, og det glatte føret ser ut til å være medvirkende.

Veien i Rygge hvor utforkjøringen skjedde søndag kveld:


Artikkeltags