Er du mellom 18 og 50 år, og kunne tenke deg en statistrolle i neste sesong av «Heimebane», er det bare å ta kontakt med produksjonsselskapet (se detaljer nederst i artikkelen). I utgangspunktet er det planlagt opptak mellom klokka 12.00 og 18.00.

– Jeg har fått strengt beskjed om å holde kortene tett til brystet i forhold til handlingen i sesong to av serien, men kan røpe at det er snakk om en bortekamp for Varg-gutta, sier Thomas Svane Søndergaard – som har ansvar for å skaffe statister til serien.

Innspillingen skal foregå i Hølen sentrum på dagtid onsdag, men opptakene til selve kampen vil foregå et annet sted.

– Det skal være cup-kamp hvor Varg skal møte et lag fra lavere divisjoner, og hjemmelaget supportere har tenkt å gjøre livet surt for Varg, røper Søndergaard.

Hundre mann

Målet er å få samlet hundre «hjemmesupportere», og Søndergaard forteller at de allerede er halvveis.

– Vi har gått ut til mange lag og foreninger i området og satser på at vi kan samle hundre personer. Det er ikke veldig godt betalt å være statist én dag, og derfor håper vi at lag og foreninger kanskje ser dette som en slags dugnad hvor inntektene kan gå i klubbkassa, sier han.

Alle som deltar som statister vil få utdelt supporter-utstyr for det fiktive laget som skal møte Varg.

Hvis du synes dette høres spennende ut og har mulighet for å være supporter for en dag på onsdag kan du sende en mail til: [email protected], eller på telefon 930 61 037.