Flere innbrudd i biler og garasjer

Artikkelen er over 1 år gammel

Innbruddstyver har vært på ferde i Råde i løpet natt til mandag. Selv ikke Råde kommunes egne biler har fått stå i fred.

DEL

Politiet i Øst melder om at det har vært flere innbrudd i Råde i løpet av natt til mandag. Rett over midnatt fikk de melding om innbrudd i en parkert bil ved bussholdeplassen i Sarpsborgveien. En Chrysler Voyager, muligens burgunder farge, med to unge menn i, skal ha blitt sett kjørende fra stedet.

– Det er foreløpig uvisst hva som er stjålet, skriver politiet på Twitter.

Klokken 01:50 kommer det ny melding om innbrudd. Denne gang er det et vaktselskap som melder fra om innbrudd i Råde kommunes egen garasje.

Det har vært innbrudd i garasjen til teknisk drift. I tillegg skal det ha vært innbrudd i fire av kommunens biler på stedet der både låser skal være ødelagte og ruter knust.

– Det dreier seg trolig om stjålet verktøy, skriver politiet, som har hatt en patrulje på stedet for en åstedsundersøkelse.

Operasjonsleder i Politiet i Øst, Finn Håvard Aas sier til Moss Avis at de i morgentimene mandag også har fått inn melding om et innbrudd i en garasje i Svinndalveien i Våler.

Der skal det trolig også være en del verktøy som er stjålet.

Aas sier det er for tidlig å si om det er samme gjerningspersoner som står bak alle de tre innbruddene som så langt er rapportert inn.

– Men det er jo påfallende at alle har skjedd på samme natt, sier Aas. Han legger til at alle som kan ha interessante vitneobservasjoner som kan settes i sammenheng med innbruddene, kan kontakte politiet på 02800.

Artikkeltags