Bli kjent-dag i Våler

VIL BLI KJENT: Reidar Kaabbel, Marianne Bernecker, Karen Margrethe Hansen og Susann Toverød utgjør prosjektgruppa sammen med Elena Kvien.

VIL BLI KJENT: Reidar Kaabbel, Marianne Bernecker, Karen Margrethe Hansen og Susann Toverød utgjør prosjektgruppa sammen med Elena Kvien. Foto:

Lørdag inviterer Våler kommune til en dag hvor innbyggerne kan komme og bli bedre kjent.

DEL

– Dette er første gang vi arrangerer en slik dag, sier ordfører Reidar Kaabbel.

Lørdag 16. mars blir det "bli kjent med kommunen"-dag på herredshuset, med kommune, lag og foreninger og næringsliv.

Som Moss Avis har skrevet før, ligger Våler på niende plass i landet i befolkningsvekst med en vekst på 2,2 prosent.

– Som ordfører er jeg takknemlig for at så mange ønsker å bosette seg i kommunen vår, og det er viktig for oss å samle alle disse nye innbyggerne og gi dem nyttig informasjon, sier ordføreren.

Mange stiller opp

Og dette er noe mange ønsker å være med på. I tillegg til informasjon fra kommunen får de besøkende møte alpakkaer fra Østre Kjærnes gård, Bestemor Lillys kjøkken, Middagsåsen skisenter, DNT Vansjø, KNA Varna og mange fler.

– Vi har fått bare positiv respons fra lag, foreninger og næringsliv i Våler. Jeg må også presisere at alle innbyggere i Våler er hjertelig velkommen på lørdag, sier prosjektleder Marianne Bernecker i Våler kommune.

Frivillige

– Vi har mange dyktige innbyggere i Våler kommune som er med på frivillig arbeid. Summen av alle disse utgjør en stor forskjell enten det er som PC-hjelp, fotballtrener eller besøkshjelp. Ved påmeldingen spurte vi innbyggerne om de kunne tenke seg å bli frivillige, og vi har fått inn mange positive svar, noe som er veldig gledelig, skriver kommunen i en pressemelding.

Artikkeltags