Funnet etter to døgn i skogen

FUNNET: Mange har vært ute og lett etter Sherry som forsvant torsdag. Lørdag kom hun til rette.

FUNNET: Mange har vært ute og lett etter Sherry som forsvant torsdag. Lørdag kom hun til rette. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Bestill MA+ i 8 uker for kun 99 kroner og få tilgang til alt digitalt innhold!

Ved tolvtiden torsdag ble den fire måneder gamle Cairn terrieren Sherry skremt av en løs hund under en tur ved Ravnsjøtjern i Svinndal, og forsvant til skogs. Siden har eierne med god hjelp fra både kjente og ukjente lett dag og natt etter hunden.

- Jeg er veldig spent på om vi finner henne igjen, men vi får bare se. Jeg har hørt om bittesmå hunder som har kommet til rette etter to-tre dager, men samtidig er dette et område med mye rovdyr, sa Elin Sukkehagen til Moss Avis fredag kveld.

LES OGSÅ: Valp forsvant i skogen

Ved tre-tiden lørdag ettermiddag, drøyt to døgn etter at hun forsvant, ble hunden imidlertid funnet igjen. I beste velgående.

- Hun sto oppe i en fjellhylle rundt en kilometer vest for Ranvsjøtjern, forteller Sukkehagen.

Hun er datteren til eierne, og forteller at det var matmor som fant valpen. Det er ingenting som tyder på at hunden hadde blitt stående fast på fjellhylla.

- Men hun har nok gjemt seg, og var litt skeptisk med en gang. Men hun er helt i form, og har ikke fått noen skader. Nå er hun på vei hjem for å få seg litt mat, sier hun.

Gleden er stor over at hunden nå er kommet til rette:

- Vi er så glade. Vi begynte å bli litt stressa. Og vi er veldig, veldig glade og takknemlige for alle som har engasjert seg. Folk har hatt med seg varmesøkende kameraer og bikkjer, og hjulpet til både natt og dag, sier hun.

LES OGSÅ: Hund savnet på Jeløy

Artikkeltags