Politisk pubduell i Våler

PUBDUELL: Elisabeth Stene (Frp) og Tore Andersen (SV) møtes til lokal pubduell på Milligram i Våler, ledet av Gunnar Listerud (i midten).

PUBDUELL: Elisabeth Stene (Frp) og Tore Andersen (SV) møtes til lokal pubduell på Milligram i Våler, ledet av Gunnar Listerud (i midten). Foto:

Elisabeth Stene (Frp) og Tore Andersen (SV) møtes til lokal pubduell på Milligram bar og cafe førstkommende fredag kveld.

DEL

Førstkommende fredag inviterer Frp og SV i samarbeid med Milligram bar og cafe til et høyst uformelt valgmøte på Milligram bar og cafe i Våler. 

– Hensikten vår er å gi en mulighet til å bli kjent med oss og det vi står for på en uformell arena. Vi er veldig fornøyd med at statsviter og samfunnsdebattant Gunnar Listerud  fra Våler vil lede duellen som vi ikke helt vet hva vil handle om, sier Stene og Andersen.

– Vi ble enige med Gunnar om at kampfiksing er urent også i en pubduell. Derfor vil han, forhåpentligvis med god hjelp fra publikum, stille noen gode spørsmål som vil handle om lokale saker i Våler. Vi tror opplegget kan bli både folkelig, muntert og konstruktivt, sier de to og ønsker velkommen til pubduell.

Artikkeltags