Nå kommer vinden: – Hvis man har båt kan det være greit å passe på

KULING: Det vil nok ikke bli like mye vind i kveld som dette, men meteorologen mener båtfolket i Moss gjerne kan passe litt på med kulingen som er ventet sent tirsdag kveld og gjennom natten.

KULING: Det vil nok ikke bli like mye vind i kveld som dette, men meteorologen mener båtfolket i Moss gjerne kan passe litt på med kulingen som er ventet sent tirsdag kveld og gjennom natten. Foto:

Nå kommer kulingen inn fra Skagerakk og det kan bli en vindfull avslutning på tirsdagskvelden.

DEL

– Hvis man har båt kan det være greit å passe på, oppfordrer statsmeteorolog Terje Alsvik Walløe ved Meteorologisk institutt.

Til Moss Avis forteller han nemlig at selv om det er greit vær av den milde sorten i mossedistriktet, vil det begynne å blåse en del, særlig sent på kvelden. Noe nedbør i form av regn kan det også komme.

– Det kommer kuling inn fra Skagerakk. Så man vil merke at det blåser ganske mye i områdene ved Jeløy og Oslofjorden, og det kan komme kuling opp i 15 m/s, utdyper han.

Onsdag vil værmessig føles ganske behagelig med både sol og høye temperaturer på, selv om det fremdeles vil blåse, ifølge statsmeteorologen.

Torsdag vil det fortsatt være ganske mildt, men temperaturene vil synke noe.

LES OGSÅ: Mildværet setter stopper for snø i skianleggene, og meldingen fra meteorologen er nedslående: – Ingen langvarig kulde i sikte

Artikkeltags