Først blir det ruskevær men så kommer meteorologene med en gladmelding

SOMMEREN TILBAKE: Det ser ut til at sommeren kommer tilbake i helgen og hele neste uke. Men først blir det ruskevær på torsdag og deler av fredagen.

SOMMEREN TILBAKE: Det ser ut til at sommeren kommer tilbake i helgen og hele neste uke. Men først blir det ruskevær på torsdag og deler av fredagen. Foto:

Av og
DEL

Skikkelig gråvær er på vei mot Østfold.

– Torsdag blir det grått og fuktig i Østfold. Enkelte steder i Østfold, særlig i Indre, kan det komme opp mot 20 millimeter nedbør, og det vi lregne jevnt store deler av dagen, sier vakthavende meteorolog i Meteorologisk institutt Eldbjørg Moxnes til Smaalenenes Avis.

Temperaturene vil ligger på rundt 15 grader, og kan vil merke vinden fra sørvest.

Ut over torsdagskvelden er det derimot ventet oppholdsvær i mossedisriktet. Men gråværet forsvinner ikke med det første.

Fredagen kan nemlig  starte med litt regn fra 06.00-tiden og noen timer fremover, men så ser det ut til at resten av fredagen får oppholdsvær og temperaturer opp i 19-20 grader.

Så kommer finværet inn i helgen. Særlig søndag blir bra med lettskyet pent vær. Og på langtidsvarselet til yr.no ser det ut til å bli riktig så fint i mossedistriktet med lettskyet pent vær og over 20 grader hele nesten uke.

Det ser faktisk ut til at finværet kan holde seg i alle fall til neste fredag.

– Dette kan være siste blaff fra sommeren, så det er bare å nyte det, konkluderer meteorolog Moxnes.

Artikkeltags