Nyt lørdagen for søndagen blir grå

NYT DAGEN: På lørdag skal solen skinne over distriktet vårt. Da er det bare å nyte dagen, slik som disse gjorde i fjor under strandryddedagen.

NYT DAGEN: På lørdag skal solen skinne over distriktet vårt. Da er det bare å nyte dagen, slik som disse gjorde i fjor under strandryddedagen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Denne helgen kan du oppleve to årstider på tre dager.

DEL

Det er offisielt vår og det første vårtegnet har vist seg. Onsdag plukket datteren til Damon Andersen, Lea (4), den første hestehoven vi har sett. Bildet har vi delt på Facebook-siden vår og vi tar gjerne imot flere bilder av vårtegn enten på Facebook eller på Instagram hvor du bruker #mossavis.

Meteorolog ved Meteorologisk Institutt, Eldbjørg Moxnes, sier til Moss Avis at helgen blir variert værmessig.

– Det ser ut til å bli en fin dag med opphold og litt sol. Og selv om det blir litt vind på fredag, vil det være høye temperaturer – opp mot åtte grader, sier Moxnes.

Vinden er ventet å minke utover kvelden, men dreier over på en nordlig retning. Da blir det kaldere.

– Det blir frost på natten og en kald morgen på lørdag. Det er rolige vindforhold, men det blir lavere temperaturer som følge av nordlig vind, sier Moxnes.

– Men solen vil skinne og det ser ut til å bli en ganske fin dag, sier hun.

Søndag kommer vinteren på et lite besøk. Meteorologen forteller at det er usikkert hvor mye nedbør det vil komme, men at det blir i form av sludd eller snø.

– Temperaturen vil ligge på rundt null grader, så det er stor sjanse for at det kommer snø. Dette blir en skikkelig gråværsdag, men allerede mandag vil temperaturen stige igjen, så det blir ikke liggende lenge, sier Moxnes.

Artikkeltags