Nå kommer hetebølgen fra Sør-Europa til Østfold

FIN UKE I VENTE: Lørdag og deler av søndagen strålte sola over mossedistriktet og forhåpentligvis får vi se noe av det samme været den kommende uken. Torsdag kan det bli opp mot 25 varmegrader. Kanskje det blir mer bading på Thyra Selena Been (t.v.) og Sara Roelofsen som hoppet i  det på Sjøbadet i uken som var?

FIN UKE I VENTE: Lørdag og deler av søndagen strålte sola over mossedistriktet og forhåpentligvis får vi se noe av det samme været den kommende uken. Torsdag kan det bli opp mot 25 varmegrader. Kanskje det blir mer bading på Thyra Selena Been (t.v.) og Sara Roelofsen som hoppet i det på Sjøbadet i uken som var? Foto:

Av

Søndagen har vært grå, men allerede i ettermiddag vil det lysne. De kommende dagene vil gradestokken trekke seg opp mot 20-tallet.

DEL

–Det ser bra ut i dagene fremover, sier meteorolog Terje Alsvik Walløe ved Meteorologisk institutt søndag formiddag.

Varmere og tørrere

Og det kan se ut som dette er starten på en fin uke for hele mossedistriktet. De kommende dagene er det nemlig ventet både varmere og tørrere vær.

– Mandag og tirsdag blir det fint vær med sol og litt vind fra vest, og mot midten av uka vil det komme et høytrykk. Da blir det tørt vært, og en del sol, og gradene vil trekke seg opp mot over 20 grader flere steder. Langs kysten kan det være litt vind som kan oppleves som kjølig, sier Alsvik Walløe.

Varm torsdag

Den tredje uken i juli vil gradene ligge rundt 20 på ettermiddagen og kvelden, og torsdag blir mest sannsynlig den varmeste dagen.

– Torsdag kan det komme til å bli opp mot 24-25 grader, sier Alsvik Walløe.

Gråere mot helga

Inn mot helga ser det foreløpig ut som det blir litt gråere, og litt kjøligere.

– Det gjelder å nyte de kommende dagene, avslutter Alsvik Walløe.

Artikkeltags