Vær tålmodig – knallværet kommer tilbake igjen

TÅKA LETTER: Tåken lå tungt over hele Mossedistriktet mandag morgen, men utover uken skal det bli tåkefritt og varmt.

TÅKA LETTER: Tåken lå tungt over hele Mossedistriktet mandag morgen, men utover uken skal det bli tåkefritt og varmt. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Som de fleste av dere har oppdaget, så har vi fått en grå start på uka med lavthengende skyer og tåke. Men fra onsdag av kommer knallværet tilbake igjen.

DEL

Etter flere fantastiske dager i forrige uke, våkner Østfolds innbyggere opp til en langt gråere inngang på denne uken. Slik vil det trolig også bli de nærmeste dagene.

– Det ser ut til at vi nå får et par dager med skyer og tåke i hele Østfold. Dette vil prege været både mandag og tirsdag, sier meteorolog Per Egil Haga mandag morgen.

Så kommer solen

Men det er bedring i sikte. Fra onsdag av kommer det gode vårværet tilbake, skal vi tro meteorologen.

– Det kan nok hende at det begynner litt grått på onsdag og, men utover dagen vil solen trenge gjennom, og vi får igjen noen dager med ganske så bra vårvær, sier han.

Og med solen fremme igjen, vil også temperaturene stige.

– Det kan se ut til at det blir noe av det samme været som vi så mot slutten av forrige uke. Temperaturene kan nok komme opp i 15–16 grader midt på dagen, sier han.

Også torsdagen skal bli varm. Meteorologisk institutt melder på yr.no at selv om det ikke blir strålende vær på torsdag, er det sjanse for å få 20 grader mange steder i hele landet sør for Nordland.

Vind fra havet

Men ikke kast jakken helt ennå. Langs kysten kan det nemlig bli enkelte perioder med litt vind.

– Havet er fortsatt ganske så kaldt, så når vinden kommer inn fra fjorden, så vil det nok virke litt surt. Men kommer du litt inn fra kysten, så hjelper det nok betraktelig, sier han.

Det fine vårværet ser ut til å fortsette også inn mot helgen.

– Inngangen på helgen ser veldig bra ut foreløpig. Så er vi litt mer usikre på utgangen av helgen da det kan se ut til at det blir noe mer skyet. Men disse prognosene er fortsatt noe usikre, sier han.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.