Fredag 31. august blir Norwegian Outlet til Oslo Fashion Outlet.

– Alle sentrene i VIA Outlets-familien er navngitt med stedsnavn til nærmeste storby og «fashion outlet». Vi er derfor stolte av å endelig kunne presentere Oslo Fashion Outlet. Fashion i dette tilfellet er jo også for å understreke samlingen vi har av sterke merkevarer og ambisjonen vår om å tiltrekke oss nye aktører, uttaler den nye senterlederen på Oslo Fashion Outlet, Lars Pedersen i en pressemelding.

Pedersen har planer om å få inn enda flere internasjonale mote- og sportsmerker, og å tilby en enda bedre handleopplevelse for besøkende fra både inn- og utland.

Senterlederen mener dette blir bra butikk for både outleten og lokaløkonomien i distriktet, og ser han frem til å samarbeide tett med både kommune, næringsliv og innbyggerne i Vestby.

– De siste årene har vi i tiltrukket oss flere og flere turister. Vi har utviklet oss til å bli en destinasjon. For å gi våre gjester en enda bedre handleopplevelse åpnet vi nylig et turistkontor. Her kan man få all slags informasjon om senteret vårt og regionen i sin helhet, forteller outlet-sjefen.

Oslo Fashion Outlet innvies fredag 31. august, og ordfører Tom Anders Ludvigsen vil klippe snoren.