Siste frist for å bli med på Ferieklubben

Hannah C. Jacobsen (fra venstre), Emmy P. Elster, Maria Sandberg, Madelen Kirkeeng Kaxrud. Ulrikke Røssummoen og Julia Marie Johansen var med på Rhythms dansekurs i vinterferien for to år siden.

Hannah C. Jacobsen (fra venstre), Emmy P. Elster, Maria Sandberg, Madelen Kirkeeng Kaxrud. Ulrikke Røssummoen og Julia Marie Johansen var med på Rhythms dansekurs i vinterferien for to år siden. Foto:

Mange av aktivitetene i Moss kommunes ferieklubb i vinterferien er allerede fullbooket, men det er fortsatt mulig å bli med på noe.

DEL

– Samme dag som vi la ut påmeldingen ble tre, fire arrangementer fulltegnet. Det er jo gøy, men også litt synd for de som ikke fikk plass, sier ferieklubbgeneral Arthur Olsen til Moss Avis.

Cupcake-pyntekurs, animasjonsfilmkurs, og tur til Eventyrfabrikken i Sarpsborg er blant de mest populære aktivitetene i ferieklubben og er helt fulltegnet.

– Vi har ledige plasser på Rhythms vinterdanseskole – som går hver dag hele uken på Verket, kunstkursene på Galleri F15, skøytedagen i ishallen og aktivitetsdagen i Nesparken, opplyser Olsen.

Han er selvsagt svært fornøyd med at kommunens ferieklubb er blitt så populær – både sommer og vinter – men skulle gjerne hatt flere plasser å tilby barn og unge.

– Det har tatt helt av i år, og jeg tipper at det blir minst like mange deltakere som i fjor. Da hadde vi over 750 deltakere fordelt på sommer- og vinterklubben, konstaterer han.

Det er altså ikke for sent å melde seg på, og du kan klikke her for å komme til Moss kommunes påmeldingsside på nettet.

Artikkeltags