To personer pågrepet og siktet etter knivstikkingen

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Fredag ettermiddag er det klart at to personer har blitt pågrepet og siktet for grov kroppsskade etter knivstikkingen som skjedde på Kambo tidlig torsdag morgen.

Voldshendelsen skjedde på en privat adresse og den fornærmede var en mann i 60-årene.

– De pågrepne er begge i 30-årene og vil bli fremstilt for varetektsfengsling i morgen, opplyser operasjonsleder Karianne Knudsen ved Øst politidistrikts operasjonssentral til Moss Avis.

Politiet jaktet etter to maskerte personer etter hendelsen, og ønsket tips fra vitner i området eller personer som kunne ha opplysninger om saken. Torsdag kveld kunne politiet bekrefte at de hadde vært i kontakt med personer som hadde meldt seg, og avhørt disse. Politiet ventet da på å forhøre den fornærmede mannen for å få mer opplysninger om hendelsen.

– Han er fremdeles innlagt på sykehus, men tilstanden hans skal være stabil, sier operasjonslederen om den skadde mannen.

– Denne saken har blitt etterforsket bredt, og det er mye av grunnen til pågripelsene man nå har gjort. Det gjenstår fremdeles mye etterforskning, sier Knudsen videre om saken.

Operasjonslederen har ikke noen kjennskap til om de siktede har noen relasjon eller forbindelser til den fornærmede mannen på nåværende tidspunkt.

LES OGSÅ: Voldshendelsen på Kambo: – Har avhørt vitner

LES OGSÅ: Bevæpnet politi jaktet gjerningspersoner etter knivstikking

Artikkeltags