– Vi er veldig stolte, forteller Kristin Eilevstøl Igglund, bestyrer i Skredderåsen barnehage.

Det var fredag forrige uke at MKEiendom overtok klatreanlegget fra Høyt & Lavt, som nå er montert og klart til bruk.

– Vi tenker at dette er et løft både for Skredderåsen barnehage og for nærområdet, og vi oppfordrer til lek også utenfor barnehagens åpningstid - og til at vi sammen tar vare på uteområdet, sier Igglund.

Oppgradert uteområde

Klatreanleggets utforming er gjenkjennbart fra Høyt & Lavts mange klatreparker, og består av en løype hvor blant annet balansen settes på prøve.

Ny klatrepark er imidlertid ikke det eneste som har skjedd i Skredderåsen barnehage den siste tiden, for det er hele uteområdet som nå har fått en oppgradering.

– Jeg synes det er innmari flott at vi har fått en så helhetlig oppgradering. I tillegg til flott løype fra Høyt og lavt, nye husker og sykkelbane, inkluderer dette også alt fra drenering av områder hvor det har samlet seg mye vann, til benkebord og søppelskur, forteller Igglund, som samtidig skryter av ungene:

– Barna har ventet tålmodig mens arbeidene har pågått og har har vært en fryd for store og små etter hvert som ulike dele deler av området har blitt ferdigstilt og åpnet for utforskning og lek.

Bildeserie

Her er årets førsteklassinger i Moss

Bildeserie

Førsteklassefotografering i Råde, Våler og Hobøl

Bildeserie

Se barna som løp Christian Frederik-løpet

Bildeserie

Se hvem som fikk med seg Subwoolfer