Orkanen har stilnet

Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

OddstipsDet er som kjent fremdeles pause i klubbfotballens øverste nivåer. Ishockey går derimot som den skal, og i NHL spisser det seg for alvor til når bare et fåtall kamper gjenstår av grunnserien.

Carolina Hurricanes - New Jersey Devils B

Ishockey, NHL. Begge lagene kjemper om en sluttspill-plass, men ligger utenfor kvalifiseringssonen. Både Carolina og New Jersey har sju kamper igjen å spille i grunnserien, og med henholdsvis seks og fem poeng opp til play off er en seier i denne kampen like viktig for begge parter.

Hurricanes er inne i en dårlig periode. Kanskje skyldes det at de noe overraskende slapp sin kaptein og poengkonge Eric Staal til New York Rangers for noen uker siden. I bytte fikk de den unge og lovende finnen Aleksi Saarela, og to 2.runde-valg i draften. På ishockey-språket betyr det enkelt og greit at Hurricanes har begravd årets sesong, og at de heller bygger for fremtiden.

Hjemmelaget har tapt fire av sine siste fem, men to av dem etter spillforlengelse. Det betyr at de fått med seg fire poeng i samme periode.

Bortelaget Devils tapte etter spillforlengelse natt til påskeaften, men sto før det med fire seire på sine siste fem kamper, hvor det blant annet var en knallsterk 3-0 seier borte mot Pittsburgh Penguins. Devils er også det laget som ligger best an av disse to når det gjelder å komme seg til sluttspillet. De må derfor regnes som formlaget og favoritter.

Hadde bortetabellen avgjort hvem som kommer til sluttspillet så hadde "djevlene" vært trygg. De er det 6. beste bortelaget i den østlige avdelingen, og det selv om de har spilt færre bortekamper enn flere av sine konkurrenter. 41 av 80 poeng er hentet på fremmed is. Når de da møter et lag som vinner like ofte hjemme som de taper så blir 2,45 i odds på borteseier plutselig veldig fristende.

Jeg satser 100 kroner på seier til New Jersey Devils. Spillstopp 2255.

Vårt tips:

Carolina Hurricanes - New Jersey Devils 2,15 - 3,65 - 2,45 B

Totalodds: 2,45

Artikkeltags