Blir store på tømmereksport

Fornøyde: Daglig leder i Viken AT Market, Anders R. Øynes (t.v) sammen med daglig leder i Vestskog, Kjetil Andrè Rødland.

Fornøyde: Daglig leder i Viken AT Market, Anders R. Øynes (t.v) sammen med daglig leder i Vestskog, Kjetil Andrè Rødland.

Selskapene Vestskog og Viken AT Market har etablert samarbeid om eksport av tømmer. Fra 1. januar 2019 overlater Vestskog alt eksportsalg til Viken AT Market.

DEL

– Dette er en stor og viktig avtale som gjør at Viken Skog får et betydelig meransvar for norsk tømmereksport, sier Olav Breivik fra Hobøl som er styreleder i Viken Skog.

I en pressemelding skriver Viken AT Market at de de siste årene har opparbeidet seg solid kompetanse på eksport, samtidig som sterke relasjoner med internasjonale aktører er i stadig utvikling. Med det som utgangspunkt skal nå Vestskog nyttiggjøre seg av dette til det beste for skogeierne på Vestlandet.

– Vi etablerer et tett samarbeid, som er tuftet på langsiktighet og tillit. Samarbeidet skal komme alle involverte parter til gode, sier daglig leder i Viken AT Market, Anders R. Øynes

– Dette er spennende og utviklende for oss, uttaler daglig leder i Vestskog, Kjetil André Rødland. 

Viken AT Market ble etablert i 2015 av Viken Skog og AT Skog som handelsselskap for eksport. Selskapets eiere er to av de ledende selskapene i Norge som til sammen representerer 40 prosent av den årlige tømmeromsetningen i Norge.

Artikkeltags