Subaru overtar SsangYong

Kjører på : Harald Hegstad har stor tro på et godt salg av SsangYong.

Kjører på : Harald Hegstad har stor tro på et godt salg av SsangYong.

Artikkelen er over 1 år gammel

Bilforretningen Subaru Moss er nå historie. Nå får daglig leder Harald Hegstad tilbake det gamle navnet Moss Autocenter.

DEL

Årsaken er at bilforhandleren har utvidet virksomheten med ytterligere et agentur. Fra nyttår ble nemlig bilforretningen også forhandler for koreanske SsangYong.

Til nå har det vært Autonor AS i Råde som har stått som importør. Nå har de solgt sitt norske agentur til Ssang Yong Norge som har samme eiere som Subarus norske importør. Dermed blir Subaru-forhandlere også forhandlere av det koreanske bilmerket.

For Subaru Moss betyr det at de nå kan tilby to bilmerker.

– Dermed blir det unaturlig at vi fortsatt skal hete Subaru Moss. Fra nyttår har derfor det nye navnet på firmaet vært Moss Autocenter AS. Et navn som heller ikke er helt nytt, siden det var det navnet jeg drev under tidligere, sier Harald Hegstad, daglig leder for Moss Autocenter AS i en pressemelding.

Også i Sarpsborg og Fredrikstad skifter forhandlerne til Autocenter-navnet. Målet for de tre forhandlere er så selge 60 nye SsangYong i Østfold i 2018.

Harald Hegstad har hatt Subaru-agenturet i mossedistriktet siden 2001. Han forteller at forretningen selger mellom 80 og 100 nye biler i året; totalt 250 biler inkludert bruktbilene. Det gir en omsetning på 60 millioner kroner.

Artikkeltags