Boligselskap går aktivt ut for å finne eplehager

NYE PROSJEKTER: Boligpartner AS er på utkikk etter nye prosjekter og har allerede fått flere henvendelser fra eiere som vil selge tomter.

NYE PROSJEKTER: Boligpartner AS er på utkikk etter nye prosjekter og har allerede fått flere henvendelser fra eiere som vil selge tomter. Foto:

Boligpartner AS går nå aktivt ut og leter etter boligtomter i mossedistriktet.

DEL

– Vi er helt avhengig av å tenke langsiktig for å ha en god nok produksjon og derfor går vi nå ut for å få tak i nye tomter, sier Ragnhild Pettersen, daglig leder ved kontoret til Boligpartner i Ski.

Tomtene de søker nå er såkalte eplehager – familier med store nok tomter til at man kan skille ut en del av egen eiendom. Responsen kom umiddelbart.

– Det har vært veldig bra. Vi har fått mange henvendelser både fra eiere av enkelttomter eller som ønsker å fradele egen tomt og fra eiere av større områder som krever reguleringsarbeid og som derfor har en noe lengre tidshorisont, sier Pettersen til Moss Avis.

Firmaet søker stadig etter tomter i Follo og Østfold, men denne runden har de etterspurt tomter i Ski og Moss.

– Dette er områder med enormt potensiale og hvor man forventer en stor befolkningsvekst i tiden fremover. Ikke minst kommer den nye jernbanen til å gjøre byene enda mer attraktive, for prisene i Oslo gjør at mange nå nærmest tvinges ut av Oslo. Og når det ikke lenger tar lang tid å komme seg inn til Oslo vil det gjøre noe med boligmarkedet, sier Pettersen.

Artikkeltags