Søsken bak nytt meglerselskap

I gang: De har gått sin egen vei og startet meglerfirmaet Landbruksmegling: Hanne Tegneby, Nils Henrik Tegneby og Pål Kolberg Grønnerød.

I gang: De har gått sin egen vei og startet meglerfirmaet Landbruksmegling: Hanne Tegneby, Nils Henrik Tegneby og Pål Kolberg Grønnerød. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Sammen med Pål Kolberg Grønnerød har søsknene Hanne Marie og Nils Henrik Tegneby fra Fredrikstad startet et nytt meglerselskap for kjøp og salg av landbrukseiendommer.

DEL

– I bruktboligmarkedet er det mange aktører og knallhard konkurranse, men for landbruksmegling ser vi derimot at det er få aktører og valgalternativ for bønder. Derfor starter vi opp landbruksmegling, skriver Hanne Marie Tegneby i en e-post til Moss Avis.

Selskapet Landbruksmegling er stiftet av søsknene og eiendomsmeglerne Nils Henrik og Hanne Marie Tegneby, samt advokat Pål Kolberg Grønnerød.

– Vi er alle født og oppvokst på gård og har genuin interesse for landbruket og landbrukseiendom. Hanne og Henrik har til sammen mer enn 30 års erfaring med alle typer eiendomssalg i store landsledende eiendomsmeglerselskaper. Pål er advokat med spesialkompetanse innen landbruks- og eiendomsjuss. Han har som advokat bistått bønder siden tidlig på 2000-tallet. Både Henrik og Pål har drevet mye med salg av landbrukseiendom. Det var nå et naturlig skritt å starte et eget meglerforetak med dette som spesialfelt, står det å lese i pressemeldingen som er sendt ut fra det nystartede meglerselskapet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.