Cathrines Lille Interiør på vei bort fra Jeløy

MER PLASS: Kjempepopulære Lille Interiør flytter fra Jeløy til Høyda.- Vi har vokst oss ut av lokalene våre, sier Cathrine Sundt og Mina Boos Eek (t.h.)

MER PLASS: Kjempepopulære Lille Interiør flytter fra Jeløy til Høyda.- Vi har vokst oss ut av lokalene våre, sier Cathrine Sundt og Mina Boos Eek (t.h.) Foto:

Etter 10 års drift stenger Cathrine Sundt (41) dørene for sin kjempepopulære gave- og interiørbutikk Lille Interiør i Sjøgata på Jeløy. Neste stopp blir Varnaveien på Høyda.

DEL

– Forklaringen er så enkel som at vi har vokst oss ut av lokalene. Vi trenger dobbelt så mye plass og det får vi i Varnaveien, Cathrine Sundt om lokalene som ligger i krysset Varnaveien/Midtveien og med det har en knallgod eksponering.

Sundt mener hun ikke kunne fortsette driften med på dagens begrensede areal og at større lokaler ikke var mulig å oppdrive i nærheten.

– Det er en grunn til at vi har vært her i 10 år. Butikken ligger veldig bra til med fine naboer som Mors kafé, frisør og strikkebutikk. Det er superflott, men for meg er altså ikke denne butikken lenger stor nok, sier Sundt, som forlater Jeløy i september.

En elsket butikk

På de årene som Lille Interiør har eksistert på Jeløy har butikken opparbeidet seg en trofast kundekrets, og oppnådd en omsetning på fem millioner kroner. Et stort og oppdatert vareutvalg i alle prisklasser har gjort Lille Interiør til en elsket forretning. Da nyheten om at butikken skulle flytte først ble sluppet på Facebook, var det mange kunder som ble oppriktig lei seg.

– Vi er blitt som en liten familie for mange av våre kunder, og butikken er liksom blitt selve huset vårt. Vi har et kjempepersonlig forhold til kundene våre, og vi må jo ikke miste dem. Det ville vært tragisk. Vi er kjempeglade i dem, sier Sundt.

– Vi har mange trofaste kunder fra Jeløy, og de liker nok ikke at vi flytter. Samtidig har vi mange kunder på andre siden av Kanalen og for dem blir vi nå mer tilgjengelig. Vi skal være en butikk for hele Moss, og håper og tror at de faste kundene åre vil følge etter når vi flytter, sier Cathrine Sundt og Mina Boos Eek (23) som jobber i butikken.

10 ÅR: Gjennom 10 år på Jeløy har Cathrine Sundt opparbeidet seg en stor og trofast kundekrets for gavebutikken Lille Interiør.

10 ÅR: Gjennom 10 år på Jeløy har Cathrine Sundt opparbeidet seg en stor og trofast kundekrets for gavebutikken Lille Interiør. Foto:

Inn i et miljø

Cathrine Sundt forteller at hun hadde sett etter nye lokaler et års tid før hun valgte å si ja til å flytte inn i lokalene i Varnaveien. Etter at valget ble tatt, er hun blitt enda mer sikker på at det er den riktige beslutningen å ta for butikkens fremtid.

– Vi ser jo at hel området rundt Varnaveien er i vekst. I Varnaveien får jeg også mange fine naboer som blomsterbutikk, skoforretning, kjøttforretning og serveringssteder. Alt dette skaper et miljø, og det er jo et levende miljø jeg søker og ønsker å være en del av. Samtidig blir vi mer tilgjengelige med en enklere kundeparkering, så dette ser jeg lyst på, sier Cathrine Sundt.

LES OGSÅ: Cathrine Sundt er sjef i egen interiørbutikk i Moss

Artikkeltags