Rammeavtalen har en varighet på to år med mulighet for forlengere i inntil to nye år. Leveransen kan blant annet bestå av kritiske løsninger som servere, nettverk og datalagring i tillegg til diverse hardware som klienter, printere og skjerme med mere, går det fram av en pressemelding fra Imento.

HR og kommunikasjonssjef i Movar, Rolf-Ivar Buerengen, sier i en kommentar at han synes det er ekstra hyggelig at det var lokale leverandører som gjorde seg bemerket som konkurransedyktige for denne rammeavtalen.

LES OGSÅ: Ny på Movar-laget

– Denne rammeavtalen bidrar til at vi kan levere tjenester av høy kvalitet, for en lavest mulig pris til både innbyggere og eiere, sier Buerengen.

Administrerende direktør i Imento, Tommy Steen, er også godt fornøyd med avtalen, og sier han ser fram til samarbeidet med Movar.

– Avtalen er en tillitserklæring. For oss er dette en viktig avtale innenfor kjerneområdene våre, og bekrefter vår posisjon som leverandør av IT-utstyr til virksomheter innenfor både offentlig og privat sektor, sier Steen i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Tommy Steen (47) ny Imento-sjef i Moss