Solgte for over fem millioner kroner på én dag

GOD SALGSDAG: Det ble rekordomsetning på årets Tropenatt, markedsdagen Mosseporten er alene om. Det er senterleder Kamilla Tarvang Aagaard fornøyd med.

GOD SALGSDAG: Det ble rekordomsetning på årets Tropenatt, markedsdagen Mosseporten er alene om. Det er senterleder Kamilla Tarvang Aagaard fornøyd med. Foto:

Markedsdagen Tropenatt blir stadig mer populær for Mosseporten kjøpesenter. I år økte omsetningen med 33 prosent.

DEL

Forrige torsdag hadde Mosseporten kjøpsenter åpent helt til midnatt. Tradisjonen har de holdt gående siden 2014 og senterleder Kamilla Tarvang Aagaard er godt fornøyd med årets gjennomføring.

For sammenlignet med fjoårets Tropenatt hadde Mosseporten i år var nesten 800 flere mennesker innom senteret de 14 timene de hadde åpent, noe som er dobbelt så mange som på en vanlig torsdag.

Til sammen la de 6700 besøkende igjen litt i overkant av fem millioner kroner, noe som er 33 prosent mer enn på samme dag i fjor – og rekord.

– Tropenatt er en kampanje som bare er på Mosseporten og den har fått godt fotfeste og blir mer og mer populær for hvert år, sier senterlederen fornøyd.

– Det er i utgangspunktet en salgskampanje, men vi har i tillegg lagt til masse underholdning og opplevelser – alt i tropisk tema, sier Kamilla Tarvang Aagaard, som forteller at de får positive tilbakemeldinger på alt som skjer på Tropenatt.

– Det er viktig å gi kundene våre gode opplevelser, sier hun.

Artikkeltags