Næringslivsloggen fredag 12. juli

Dette er de siste kunngjøringene fra næringslivet i mosseregionen.

DEL

Endring av styre

Trebruk AS i Vestby har endret styresammensetning. Ny styreleder er Olav Bjella, Hønefoss. Han overtar for Olav Breivik som går helt ut av styret og som nå mere sikter seg inn mot å bli ordfører i den nye storkommunen Indre Østfold. Breivik er i dag ordfører i Hobøl. Også styremedlemmene er skiftet ut. Nye medlemmer er nå Tron Jacob Lie, Ole Kristian Lund og Ragnhild Hallenstvedt. Trebruk AS har som formål å arbeide for økt og riktig bruk av tre. De sammen styreendringen skjer for Trebruk 014 AS. Dette selskapet har for øvrig som formål å arbeide for økt og riktig bruk av tre i fylkene Buskerud, Vestfold og Telemark.

Firmaet Bas-Shop AS i Moss har meldt inn følgende nye styre: Styreleder er nå Bernhard Brynildsen som tidligere var styremedlem, mens Gro Imsland har rykket opp fra varamedlem til å bli styremedlem i selskapet som driver med salg av artikler, kursvirksomhet og konsulenttjenester relatert til bilpleie og bilmarkedet i Norge, samt import av varer.

Noreløkka Borettslag i Moss har meldt inn følgende nye styresammensetning: Styrets leder er Thor Dramstad. Styremedlemmer er Patrick Eriksson og Ingebjørg Husvik. Varamedlemmer er Tor Eivind Lyby, Honorata Szulist og Ellen Johanne Fleischer.

Porten Vestbyhagen Borettslag i Moss har meldt inn følgende nye styre: Styreleder er Stein Bernhoff. Styremedlemmer er Rune Christian Henrichsen og Wadhah Talib Ayoob Ayoob. Varamedlem er Carl Christoffer Arvidsson.

Refsnesalleen 1 Borettslag i Moss har fått følgende styre: Styrets leder er Agnethe Kristin Mikkelsen. Styremedlemmer er Arne Gorm Hanssen og Ragnhild Helene Garnaas. Varamedlemmer er Karin Størdal, Torill Bjerke og Jan Erik Nilsson.

Rygge Seniortun Borettslag har nytt styre. Styreleder er Sigurd Øvstebø. Styremedlemmer er Inger Margrethe Hole og Gerd Jensen. Varamedlem er Henry Walter Brinchmann.

Skredderåsen Borettslag i Moss har nytt styre: Styreleder er Berit Vedal Jansen. Styremedlemmer er Stefan Kjøniksen Brucki, Jan-Erik Skogsrud, Magnus Høibråthen Andreassen og Jørgen Christiansen Prestvik. Varamedlemmer er Cathrine Kruse Brucki, Monica Ruud Monge og Rita Sæves Cindahl.

Økonomikontoret AS i Hobøl har endret styresammensetning. Bjørn Paulsen fortsetter som styreleder, og har nå følgende personer med seg i styret: Svein Erik Løkke, Marit Hoel, Heidi Gjertsen Gaaseby og Kiem Phong Lam. Varamedlem er Camilla Hustuft Otterstad.

Endring av forretningsadresse

Hege Janum Holstad har meldt flytting fra Ytre Enebakk til Rygge. Firmaet hennes som er et enkeltpersonforetak driver med detaljhandel.

Ronny Arnesen Graving og Transport har meldt flytting fra Fredrikstad til Råde. Firmaet er et enkeltpersonforetak.

Nyregistrering

Firmaet Helenehagefrøken AS er etablert i Vestby. Formålet er import og salg av hus og hageartikler. Aksjekapitalen er på 30 000 kroner. Styreleder i firmaet er Geir Holløkken, Son. Daglig leder er Anne-Helene Rask Arnesen.

Malermester Leif Lorentzen AS i Rygge er registrert som nytt firma i Foretaksregisteret. Bak selskapet står Leif Ivan Lorentzen som også er daglig leder og styreleder. Aksjekapitalen er på 30 000 kroner og som formål er oppgitt levering av tjenester innen maling, gulvlegging og tapetsering samt kjøp og salg av varer som naturlig hører inn under dette.

Endring av daglig leder

Solgaard Skog 60 AS i Moss har skiftet daglig leder. Den nye sjefen heter Eivind Westby. Han overtar for Knut Hartvig Johansen. Solgaard Skog 60 AS eies av Oslo-selskapet Glitra AS som i 2017 hadde en omsetning på 92 millioner kroner. Selskapet har også endret adresse fra Oslo til Moss.

Aksjekapital

Selskapet Megalink AS i Vestby er registrert med ny aksjekapital på 1.311.256 kroner. Selskapet som holder til i Verpetveien utvikler, produserer og selger elektronikk- og dataprodukter. Selskapet hadde i 2017 en omsetning på 42 millioner kroner. Daglig leder er Arne Roaldsøy, mens Pål Bakken er selskapets styreleder.

Vestby Regnskapskontor AS har meldt inn endring av aksjekapitalen som nå er satt til 100. 000 kroner.

Kilder: Brønnøysundregistrene og Purehelp

TIDLIGERE NÆRINGSLIVSNYHETER:

Næringslivsloggen torsdag 11. juli – Ny optiker på vei til Moss

Næringslivsloggen onsdag 10. juli – Ny restaurant i Kongens gate

Næringslivsloggen tirsdag 9. juli – Østfold Dental i Moss konkurs

Næringslivsloggen mandag 8. juli – Gikk konkurs – starter nytt firma

Artikkeltags