Ny billettapp for hele Østfold

Enklere: Det blir nå enda enklere å kjøpe billett på bussen med den nye billett-appen.

Enklere: Det blir nå enda enklere å kjøpe billett på bussen med den nye billett-appen. Foto:

Østfold kollektivtrafikk lanserer nå en ny og forbedret Østfold billett-app hvor man kan kjøpe og fornye periodebillett samt også ta en tur med Hvalerferga.

DEL

– Den nye appen vil gjøre det enda enklere å reise med mobilbillett, og har en rekke funksjoner vi håper vil få enda flere til å reise kollektivt, nettopp fordi vi nå gjør det enklere, sier direktør for Østfold kollektivtrafikk, Børre Johnsen på  Østfold fylkeskommunes nettsider.

Her forklares også hvordan dennne nye billett-appen fungerer. Gjennom den kan man bl.a. kjøpe periodebilletter, kjøpe billetter til andre, f. eks. til barnet ditt, betale med Vipps eller bankkort, fornye billetten hvor som helst og når som helst, endre starttidspunkt inntil sju dager frem i tid, kjøpe billigere enkeltbilletter enn billetter kjøpt på bussen og også kjøpe personbilletter til Hvalerferga

Appen er resultat av en felles avtale mellom Østfold kollektivtrafikk, Brakar, Ruter, Agder Kollektivtrafikk og Kolumbus i Rogaland.

– Den nye appen kan foreløpig kun benyttes i Østfold, men målet i samarbeidet på sikt, er appen også kan brukes i de andre fylkene som er med i samarbeidet. Dette er spesielt viktig for alle som regelmessig reiser til Oslo og Akershus, sier Johnsen på fylkeskommunens nettsted.

Artikkeltags