Leif Grimsrud nominert til årets lærebedrift 2017

Sverre Gripstad Selnæs (21) er en av lærlingene Leif Grimsrud har nå. Her sammen med Geir-Inge Mosling (t.v) fra Maskinentreprenørenes Forbund og kontorleder Line Engh.

Sverre Gripstad Selnæs (21) er en av lærlingene Leif Grimsrud har nå. Her sammen med Geir-Inge Mosling (t.v) fra Maskinentreprenørenes Forbund og kontorleder Line Engh. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

I januar deler Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) prisen Årets lærebedrift 2017. MEF ønsker med det å premiere foretak som i særlig grad har utmerket seg i sitt arbeid med oppfølging av lærlinger og/eller lærekandidater.

Av 2050 medlemsbedrifter er Halden-firmaet Leif Grimsrud valgt ut som en av seks nominerte. Firmaet, som omsatte for nesten en halv milliard i fjor, er godt synlig på flere prosjekter i mossedistriktet.

Geir-Inge Mosling er opplæringskonsulent hos Opplæringskontoret for anleggs- og bergfagene (OKAB). Han er full av lovord om Leif Grimsruds satsing på læringer.

– Leif Grimsrud er utvilsomt en av bedriftene i regionen med aller størst fokus på lærlinger. De har et gjennomført og profesjonelt opplegg og meget gode systemer. Leif Grimsrud er en meget løsningsorientert bedrift, og det er aldri noen problemer som de ikke ordner opp for lærlingene. Ting er rett og slett på stell, sier Mosling.

Juryen som tar avgjørelsen består av representanter fra MEF, Opplæringskontoret for anleggs- og bergfagene og ledes av kompetansesjef i MEF, Terje Eikevold. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen skal dele ut den gjeve prisen i slutten av januar.

Kunnskapsministeren vil også, til de bedriftene som ikke nådde opp, overrekke et synlig bevis på at bedriften var kandidat til Årets lærebedrift 2017.

De seks nominerte bedriftene er:

  • Hovden Hytteservice AS
  • Leif Grimsrud AS
  • Hæhre Entreprenør AS
  • Rivenes AS
  • Volda Maskin AS
  • Jan Opgård AS

Artikkeltags