Knut Magnus Hvidsten er ny daglig leder i Råde graveservice AS

NY LEDERTRIO: Gerd Nilsen og Terje Andersen eier Råde Graveservice AS. Fra august neste år går Knut Magnus Hvidsten inn i ledertrioen, som daglig leder, mens Andersen går inn som administrerende direktør morselskapet i Råde Graveservice Eiendom.

NY LEDERTRIO: Gerd Nilsen og Terje Andersen eier Råde Graveservice AS. Fra august neste år går Knut Magnus Hvidsten inn i ledertrioen, som daglig leder, mens Andersen går inn som administrerende direktør morselskapet i Råde Graveservice Eiendom. Foto:

Terje Andersen går inn som administrerende direktør i morselskapet, og prosjektleder Knut Magnus Hvidsten tar over som daglig leder i Råde graveservice AS.

DEL

Det kom frem i helgen, da firmaet hadde julebord og jubileumsmiddag.

Ifølge en pressemelding ble Hvidsten tatt imot med stående applaus.

– Med sterk vekst de siste årene har også arbeidsmengden økt betydelig. Derfor var det nødvendig å styrke ledelsen i konsernet, og nå skal vi spisse organisasjonen ytterligere, sier Terje Andersen.

– Knut Magnus Hvidsten har den bakgrunnen og ballasten som skal til for å lede Råde Graveservice inn i en ny epoke.  Etter tre og et halvt år i selskapet har han vist hva han er god for. Han passer godt inn i vår organisasjon, og han er svært godt likt både av sine kolleger og kunder, sier Terje Andersen, som nå trer inn i en ny jobb.

LES OGSÅ: Råde Graveservice AS økte omsetningen enormt i 2016

Andersen, som eier selskapet sammen med sin svigerinne og økonomisjef, Gerd Nilsen, blir nå administrerende direktør i Råde Graveservice Eiendom, som i tillegg til Råde Graveservice AS også består av Krogstadfjorden Eiendomsutvikling AS, Hvaler Utvikling AS og Råde Landskap.

– I en alder av 63 år mener jeg det er viktig å slippe til yngre krefter, samtidig som jeg kan konsentrere meg om det jeg liker aller best, nemlig å jakte på nye prosjekter, få flere bein å stå på og øke aktiviteten ut mot kunder og forretningsforbindelser, sier Andersen.

Hvidsten er utdannet sivilingeniør innen anleggsteknikk fra NTNU i Trondheim og har jobbet i Fredrikstad kommune, som anleggsleder i entreprenørfirmaet Leif Grimsrud og som prosjektleder i Veidekke AS, før han kom til Råde Graveservice AS for 3,5 år siden, hvor han også har jobbet som prosjektleder.

I august tar han over som daglig leder.

– Jeg trives veldig godt i selskapet, og har tro på at vi skal være med å kjempe om små og store oppdrag, spesielt i Follo og Østfold. Dette er en utfordring jeg har lyst på, sier Hvidsten, som de siste årene har vært prosjektleder ved Campus Ås.

Artikkeltags