Vildanden ser på nye muligheter

Vildanden har lagt bort planene om å lande på Rygge. Selskapet vil sammen med bl.a. danske DAT satse i andre deler av Norge.

Vildanden har lagt bort planene om å lande på Rygge. Selskapet vil sammen med bl.a. danske DAT satse i andre deler av Norge.

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Skien-selskapet Vildanden har ikke lenger Rygge med i sine planer.

DEL

Det var i forbindelse med selskapets flyginger fra Geiteryggen til Stockholm at Vildanden vurderte å mellomlande på Rygge. Det er ikke lenger en aktuell problemstilling.
Årsaken er at Vildanden nedlegger ruten til Bromma flyplass i Stockholm fra 30. august.
- Vi har ikke klart å tjene penger på den ruta. Da må vi bare avvikle den, sier selskapets daglige leder Asbjørn Anthonisen til Moss Avis.
Vildanden som kun opererer med innleide flytjenester, vil forsterke innsatsen i Norge. Det håper man også vil gi etterlengtede overskudd for selskapet som er stiftet på initiativ fra næringslivet i Grenlandsområdet.
Selskapet har inngått avtale med Danish Air Transport AS om flyginger til Bergen. Selskapet vil senere offentliggjøre en operatøravtale om flyginger til Stavanger.
- Ut over dette ønsker vi å satse mer i Norge. Da blir nok Trondheim det neste målet, sier Asbjørn Anthonisen som nå er hentet inn som leder for selskapet etter å ha vært driftssjef i flyselskapet Malmö Aviation.

Artikkeltags