– Vi er en klubb som ikke kan friste med store lønningsposer, men vi prøver å tilrettelegge så godt vi kan for spillerne som er hos oss. Jeg er bygd slik at detaljer er viktig, og derfor ønsker vi å spisse det medisinske apparatet rundt laget. I tillegg til det helt vanlige apparatet har vi spilt inn ønsker om å blant annet få på plass optiker, tannlege og fotpleier. Det kan kanskje virke rart, men for oss vil det være viktig, sier Thomas Myhre.

– På hvilken måte?

– Uten å nevne navn, så hadde vi en spiller i år som var ute i noen kamper fordi han hadde problemer med en tå. Han forsøkte å «operere» seg selv, uten hell. Med en fotpleier tett på oss ville han mest sannsynlig vært på banen, svarer Myhre og smiler lurt.

Det ble altså ikke så lang hviletid for MFKs trenerteam med hovedtrener Myhre i spissen.

– Nei da, men vi fikk ladet batteriene litt. Det er veldig mye arbeid som skal gjøres før vi forhåpentlig er et konkurransedyktig lag til seriestart neste år.

– Kan du si noe om hvilke spillere dere vil ha med videre?

– Vi har spillere på utgående kontrakter og vi har spillere på kontrakt i 2023. Før vi tar en endelig avgjørelse vil vi gå en runde med alle spillerne og tankene om fremtiden. Men vi skjønner selvsagt at vi må styrke stallen vår for å være konkurransedyktige i OBOS-ligaen, svarer Myhre.

Vil du høre om agentpresset etter opprykket, om Myhre har forsterkninger på blokka, interesse fra andre klubber, hva han tenker om egen MFK-fremtid eller andre Myhre-tanker så kan du høre det i ukens MFK-podkast her: