Gå til sidens hovedinnhold

Østfoldbanen stengt for togtrafikk

Artikkelen er over 2 år gammel

Nye problemer på Østfoldbanen fredag ettermiddag.

SISTE: Bane Nor melder at det er færre spor i bruk mellom Langhus og Ski på grunn av en tidligere jordfeil. Man må dermed fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger.

– Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen, skriver Vy på sine sider.

Reiseplanleggeren til Vy linje L21 fra Moss klokken 22.30 og 23.30 er innstilt mellom Ski og Stabekk. Skal du forbi Ski må du regne med på buss for tog. Bane Nor melder på sine nettsider at neste oppdatering vil komme klokken 02 natt til lørdag.

Klokken ett fredag ettermiddag meldte Bane Nor at Østfoldbanen er stengt mellom Ski og Kolbotn. Det skyldes en jordfeil. Estimert tid for åpning er klokken 18 fredag, skriver ØB.

Toglinjene som er berørt av dette er L2, L21, L22 og R20, og mossependlere merker dermed dette. Vy opplyser på sine nettsider at på linjene L21 og L22 er det busspendel mellom Oslo S og Ski. Linje R20 erstattes med buss.

Ifølge kommunikasjonssjef i Vy Gina Scholz settes det opp alternativ transport med buss og maxi-taxi. Dette har allerede vært i gang litt for å få unna trafikken, sier hun. Blant annet settes det opp busser mellom Oslo S, Ski og Vestby.

– Bussene går fortløpende mellom stasjonene, sier hun.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.