Stenger Østfoldbanen i påsken

STENGES: Østfoldbanen blir stengt fra 18. april til og med 21. april. Både vestre og østre linje stenges.

STENGES: Østfoldbanen blir stengt fra 18. april til og med 21. april. Både vestre og østre linje stenges. Foto:

Fra skjærtorsdag og til og med 1. påskedag arbeider Bane NOR på Østfoldbanen. NSB setter opp alternativ transport.

DEL

Det er i forbindelse med nybyggingen av Follobanen at Østfoldbanen vil bli stengt på helligdagene. Det er Østre linje mellom Oslo S og Kråkstad og Vestre Linje mellom Rygge og Oslo S er stengt for trafikk fra 18.-21. april.

– For de reisende betyr dette at det blir alternativ transport med NSB hele eller deler av påsken, sier Scholz. Togtrafikken skal gå som normalt fra andre påskedag, sier kommunikasjonssjef i NSB Persontog, Gina Scholz. i en pressemelding.

L21 er innstilt i sin helhet. NSB kjører buss for tog på strekningen Oslo-Moss-Oslo. L22 innstilles mellom Skøyen og Kråkstad. Togene kjører mellom Kråkstad og Mysen. NSB kjører buss mellom Spydeberg og Oslo S, og mellom Ski og Kråkstad. Fra Oslo S kjører bussene til Mysen for avstigning.

Reisende fra L21 og L22 til/fra Ski, Kolbotn og Holmlia henvises til alternativ transport for L2

R20 kjører mellom Rygge og Halden/Gøteborg. NSB kjører buss mellom Oslo S og Rygge. Disse får 20 min tidligere avgang fra Oslo

Sjekk nsb.no for mer info og bruk reiseappene.

I påsken er også T-banen stengt enkelte steder i Oslo i forbindelse med Ruters arbeider. Strekningen mellom Tøyen og Helsfyr er imidlertid ikke stengt, slik det tidligere har blitt opplyst. Men togreisende henvises fortsatt til lokaltog linje L1 mellom Oslo S og Bryn. NSB kjører busspendel fra Brynseng bussholdeplass for reisende som skal til stasjoner på strekningen Solbråtan-Ski.

– Erfaringen viser at det er færre reisende på pendlertogene de tre arbeidsdagene i påsken. Uansett er det viktig at de som skal ut og reise, enten det er hverdag eller helligdag, vet at det er arbeider, at det påvirker hvordan de reiser og hvor lang tid reisen kan ta, understreker Scholz.

Hun henviser til NSBs app eller reiseplanlegger på nsb.no for detaljer om den enkelte reise.

Artikkeltags