Forrykende danseshow på Parkteatret

Rhytm med juleforestillingen Rising Stars på Parkteatret.

Rhytm med juleforestillingen Rising Stars på Parkteatret. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Rhythm fylte Parkteatret med forrykende danseglede på lørdag.

DEL

- Vi skal danse jazz og hiphop!

Det sa Mille, Jenny, Kaia og Lily. De fire er elever på danseskolen Rhythm, som lørdag hadde to juleforestillinger på Parkteatret. De fire jentene deltok på den siste forestillingen, "Rising Stars". Alle fire har danset i flere år. Blant favorittene er hiphop, pantomime, jazz og ballett.

Gå inn og se bilder fra forestillingen her:

- Hva er gøy med å danse?

- Du kan vise de andre hva du er god til, og slippe deg fri. Det er en fin følelse, sa jentene, før de måtte løpe ut på scenen.

Blod, svette og tårer

Trenerne Sanne Landgraff og Kristoffer Solberg introduserte forestillingen:

- Vi har jobbet så hardt. Det har vært blod, svette, tårer, mye latter og litt massasje. Vi har samarbeidet med elevene med å lage et kjempefint juleshow. Sett dere tilbake og nyt showet, oppfordret de.

Publikum fikk ser et variert show med blant annet hiphop, moderne, pantomime, lyrisk, jazz, pardans, stepp og latin. Alt ble servert med stor danseglede til et jublende publikum. Det var stor stemning og et forrykende show!

Barn og voksne

Rhythm danseklubb er en danseskole med kurs i ulike typer dans, for både barn og voksne. Skolen har nærmere 200 elever. Tidligere holdt de til på Bredsand, men nå har de flyttet til Verket.

Artikkeltags