Anmeldte trusler på utested

STAKK: En mann stakk av fra Mikrobryggeriet etter å ha truet andre gjester. Politiet ønsker tips dersom noen sitter på opplysninger om saken.

STAKK: En mann stakk av fra Mikrobryggeriet etter å ha truet andre gjester. Politiet ønsker tips dersom noen sitter på opplysninger om saken. Foto:

Natt til lørdag skal en mann ha blitt truet inne på Mikrobryggeriet. Politiet ble tilkalt, men gjerningspersonen var borte da de ankom utestedet.

DEL

– Vi fikk melding om at en mann som hadde kommet i et klammeri med en gjest inne på Mikrobryggeriet. Dette skjedde rett før klokken 01.00 natt til lørdag. Fornærmede skal ha blitt truet med en knust flaske eller noe som lignet på det, forklarer krimsjef Henning Dalbye ved politiet i Moss.

Mannen som ble truet har anmeldt forholdet og politiet ønsker kontakt med andre gjester som vet noe om hendelsen.

– Vi kom raskt i kontakt med fornærmede da vi kom fram til Mikrobryggeriet, men da hadde allerede gjerningspersonen stukket av fra stedet. V tok et såkalt straksavhør av fornærmede som ønsket å anmelde hendelsen, sier Dalbye.

– Ifølge forklaringen til den fornærmede mannen skal gjerningspersonen også ha opptrådt truende overfor flere andre gjester i forkant av hendelsen. Vi ønsker å komme i kontakt med andre som har blitt truet, eller som har andre opplysninger om saken. Det vi vet så langt er at gjerningspersonen er av afrikansk opprinnelse, avslutter Henning Dalbye.

Artikkeltags