Politiet dro ut til ungdomsfyll på Festestranda: – Henstiller foreldre til å sjekke sine ungdommer

DEL

Politiet har rykket ut til Festestranda i Moss etter melding om overstadig beruset ungdom ved 21:15-tiden på 17. mai.

– Vi fikk melding om at det var helt kaos, og mange fulle ungdommer. Vi har akkurat kommet fram, og mye løser seg opp nå. Vi har en tendens til å være en festbrems, og det skal vi være. Det ser ut til at det er stort behov for det, sier Terje Marstad, som er operasjonsleder ved Øst politidistrikts operasjonssentral.

Det har ikke vært noen meldinger på at det er russ som fester på Festestranda, det ser ut til at politiets nærvær har satt en stopper på ungdomsfesten.

Moss Avis har fått bekreftet av politiet at ambulanse også var på stedet i forbindelse med ungdomsfestingen, og at minst en ungdom måtte sjekkes av helsepersonell.

Operasjonsleder Marstad forteller at de ser en økende trend kvelden på denne nasjonaldagen med mye tung fyll og ansamlinger av unge folk.

Generelt i Øst politidistrikt har det nemlig begynt å komme inn flere meldinger om dette. Flere steder er det også meldt om amper stemning.

Marstad har derfor en sterk oppfordring til alle foreldre og foresatte av ungdommer.

– Jeg henstiller foreldre til å sjekke litt på sine håpefulle unge, og ta kontakt med dem. Det kan være smart, poengterer Marstad.


LES OGSÅ: Politiet rykker ut til ungdomsfyll i Son: 100–200 ungdommer og kaos

Artikkeltags