Mann i femtiårene skallet ned på Øre Villa Kro

Slåsskamp på Øre Villa Kro og bråk på Fiskebasaren. Dette skjedde mens du sov.

DEL

Klokken 03.20 natt til søndag meldte politiet at en mann i femtiårene hadde blitt skallet ned på utestedet Øre Villa Kro i Moss.

–  En mann i femtiårene har blitt skallet ned. Har fått et kutt over øyet, hentet av ambulanse for kontroll på legevakta. Gjerningsmannen i førtiårene er pågrepet og satt i arrest i påvente av avhør, skrev politiet på Twitter.

– Jeg har ikke noe mer å tilføye der. Han kommer til å bli avhørt utover dagen. Fornærmede er fra Moss og gjerningsmannen er i førtiårene fra Oslo, sier operasjonsleder Terje Skaftnes til Moss Avis søndag morgen.

Han legger til at hendelsen skjedde rundt klokken 02.50.

Tynnkledd og bråkete

02.40: – Vi fikk inn en melding om ordensforstyrrelse på Fiskebasaren. De skal ha hatt problemer med tre stykker hele kvelden, som ikke ville etterkomme pålegg fra vaktene om å forlate stedet. Da politipatruljen ankom stedet hadde personene forlatt stedet, forklarer Skaftnes.

Rundt klokken 03.30 ble en mann i trettiårene fra Larkollen tatt hånd om av politiet, etter å ha oppført seg dårlig på Campino.

– Det var en full mann som var tynnkledd og bråkete på stedet, og han var ikke i stand til å ta vare på seg selv. Mannen ble innsatt i arrest, forteller operasjonslederen.

I Våler har det også skjedd ting natt til søndag. Ifølge Øst 110-sentralen rykket brannvesenet ut til en bilbrann like før klokken 01.00.

– Det er ikke så mye å melde, bilen var fullstendig overtent. Vi vet ikke årsaken, sier vaktleder Atle Rønning ved Øst 110-sentralen til Moss Avis.

Artikkeltags