Førstkommende fredag kommer den populære psykologen Peder Kjøs til Moss for å ha samtale med mossingen Ole Jacob Madsen, som er professor i kultur- og samfunnspsykologi, om angst på House of Foundation i Moss.

Kjøs er for mange kjent fra NRK-serien «Jeg mot meg», og har også en podkast hvor lytterne blir med inn på terapirommet. Madsen ga i 2018 ut boken Generasjon prestasjon: hva er det som feiler oss?.

Nå melder House of Foundation at interessen for arrangementet har vært såpass stor at de har valgt å flytte det til et større lokale og legger ut flere billetter.

– Vi har i første omgang lagt ut 60 ekstra billetter. Vurderer så løpende om enda flere skal legges ut, skriver House of Foundation på Facebook-siden for arrangementet.

Samtalen mellom psykologene om angst vil nå foregå i Momentum Kunsthall, hvor de kan ta imot flere publikummere.

På Facebook har over 800 mennesker meldt sin interesse for arrangementet, og nærmere 150 har meldt at de vil delta på arrangementet.

Utgangspunktet for samtalen mellom psykologene er den siste utgitte boken til Kjøs som har tittelen «Angst». I denne boken inviterer psykolog Peder Kjøs til en utforskning av hva angsten kan fortelle deg om deg selv og om det livet du lever. Med utgangspunkt i psykologisk teori og forskning, filosofi, kunst, litteratur og erfaringer fra sitt eget liv og som terapeut i mer enn tjue år tar han for seg angstens betydning og hvordan du kan håndtere den.

Se hele foredraget om «generasjon prestasjon»