Med 800 ekstra medarbeidere og 540 nye elektriske kjøretøy er Posten og Bring klare for årets høysesong med Black Friday og jul. Flere terminalarbeider og sjåfører vil bidra til at juletrafikken flyter og årets julegaver kommer fram i tide, opplyser de i en pressemelding.

– Dette er den tiden på året vi gleder oss mest til. I år er vi ekstra spent på hvor mye pakker som vil bli sendt. Vi har lagt bak oss to spesielle år hvor vi har levert rekordstore mengder med pakker. Nå er det mer urolige tider og mange strammer inn på forbruket, sier Hans-Øyvind Ryen, konserndirektør i Posten Norge.

Fredag 25. november er det igjen duket for «Black Friday» – en dag hvor flere butikker slår på stortromma når det kommer til tilbud.

«Black Friday» har etablert et nytt handlemønster og få tradisjoner står så sterkt som å sende hverandre julepakker.

– Vi går en spennende tid i møte. Vi er forberedt til julestria og stiller på jobb med mye glede og energi, fortsetter Ryen.

Slik forbereder Posten seg til årets høysesong

  • Hittil i år har Posten tatt i bruk 540 nye elektriske kjøretøy. Ytterligere 50 nye elkjøretøy settes inn i juletrafikken.

  • Det er plassert ut selvbetjente pakkebokser på 1500 steder i Norge, hvor kundene kan hente pakker hele døgnet.

  • Posten har rundt 3200 betjente og selvbetjente utleveringssteder for pakker i Norge. Det tilsvarer en dobling de siste tre årene.