Ordføreren måtte beklage

Måtte beklage: – En glipp, sa Reidar Kaabbel, men beklaget at Benedicte Dyvik ikke hadde fått informasjonen.foto: geir hansen

Måtte beklage: – En glipp, sa Reidar Kaabbel, men beklaget at Benedicte Dyvik ikke hadde fått informasjonen.foto: geir hansen Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Ordfører Reidar Kaabbel (Sp) måtte beklage at informasjon om kommunestrukturutredning ikke var gitt til Høyre.

DEL

Samarbeidet i styringsgruppa og arbeidsutvalget som skal utrede kommunestruktur går ikke helt knirkefritt i Våler. Ordfører Reidar Kaabbel fikk to spørsmål fra Benedicte Dyvik (H), og ordføreren måtte beklage at Høyres representant først var utelatt fra en mailutveksling i styringsgruppa, og senere ikke ble informert om et møte med representantene fra Råde i forkant av møtet i utredningsutvalget for Moss, Rygge, Råde og Våler 26. februar.

LES OGSÅ: Skiptvet bedre enn Moss

– Jeg ble informert om møtet ved en tilfeldighet, og fikk ikke vite at representantene fra Råde var der, sa Dyvik, som spurte på hvilket grunnlag ordføreren kan avtale møter med andre kommuner for å gå gjennom agenda og strategi, uten å ha informert og inkludert alle i arbeidsutvalget.

Ordføreren svarte med å beklage, både mailutvekslingen og informasjonen om møtet med Råde, og ga uttrykk for at begge deler var en glipp.

– Møtet med Råde var spontant og uformelt, og kom til på kort varsel tidlig om morgenen. Men i ettertid ser jeg at Dyvik skulle vært invitert, sa Reidar Kaabbel.

– Jeg håper dette bare er ubetenksomhet, og ikke et uttrykk for at de som har bestemt seg i denne saken, gjør det de kan for at dette ikke skal få et annet resultat enn de ønsker, kommenterte Rune Rafshol (H).

Artikkeltags