– Hadde noen av mine nære og kjære blitt savnet, hadde jeg stolt fullt og helt på dem

KLARE: Fra venstre: Hans Andreassen, Renate Pedersen, Anine Jensen, Mari Elden Jensen, Celina Engen, Katrine Breifjell og Lars Eirik Jansen Mørkhagen er alle klare til å stille opp for Røde Kors.

KLARE: Fra venstre: Hans Andreassen, Renate Pedersen, Anine Jensen, Mari Elden Jensen, Celina Engen, Katrine Breifjell og Lars Eirik Jansen Mørkhagen er alle klare til å stille opp for Røde Kors. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Hjelpekorpset i Moss har fått sju nye medlemmer som er klare for å stå på under leteaksjoner og andre arrangementer.

DEL

De nye medlemmene har gått gjennom en omfattende opplæring og kursing – som de alle har bestått med glans.

– En fantastisk ivrig og engasjert gjeng er de nye uansett hvem du spør. En uvurderlig ressurs til hjelpekorpset! Flere til å rykke ut og hjelpe til å søke når noen er meldt savnet og alarmen går. Hadde noen av mine nære og kjære blitt savnet, hadde jeg stolt fullt og helt på våre ny-operative medlemmer! svarer Mari Bøe i Moss Røde Kors entusiastisk.

Hun gikk ut i Moss Avis i fjor med håp om å få flere rekrutter til hjelpekorpset i lokallaget. Det er viktig for for dem å ha nok folk til å bidra under leteaksjoner etter savnede, men også til å stille opp under arrangementer hvor Røde Kors hyres inn, som fotballkamper på Melløs eller BMX-løp.

Les også: Mann var savnet på Jeløy. Da Steinar kom rundt hjørnet, rykket han til av det han så

Lokalforeningslederen i Moss Røde Kors beskriver seg som stolt og ydmyk over at sju nye fjes har kommet til korpset og bidrar til å gjøre hjelpekorpset enda bedre rustet til å gjøre dette.

– Når vi klarer å få nyutdannede folk til oss, betyr det veldig mye. Det tar ganske lang tid, er en del kurs og store kostnader knyttet til dette for oss som lokalforening. Da er det veldig morsomt å få en gjeng på intet mindre en sju nye med, svarer Geir Østborg – også han svært entusiastisk.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken