Rundblad og Wille på ville veier

Av
DEL

DEBATT Rundblad og Wille har i den senere tid fått god spalteplass i Moss avis. Her har de fått lov til å raljere over budsjettet til styringspartiene. Det er ikke fritt for at karakteristikkene om bl.a uansvarlighet har vært mange.

Det blir derfor interessant å se hvilken dekning Moss avis vil gi Høyre for sin (manglende) dekning i sitt budsjettforslag.

Dernest hvilken oppmerksomhet styringspartiene tilsvarende vil få når de med rette nå kan rette skytsen fra Høyre tilbake i rakettfart.

For når Høyre driver med luftpengebudsjettering ved bl.a å forvente 18 millioner i besparelse en eller annen gang etter 2021 ved konkurranseutseeting, så er det lov å undre seg.

Opptrer Høyre som elefanten i glassburet? Hva slags ansvarlighet ligger det i følgende: "vi vet ikke om innsparingen kommer i 2021 eller 2022, men den viser mulig besparelse i modellen"?

Det blir litt rart at man på den ene siden tør å kritisere en motpart, når man samtidig har et så lite konkret alternativ.

For meg kan det synes som om ikke selve budsjettet er viktig, men at det handler mer om få plass i avisas spalter med krigsoverskrifter og "hyl og skrik".

I så henseende ligner Høyre mer og mer på FRP. Det var ikke lite "hyl og skrik" og trusler FRP på Stortinget holdt på med i høst, for så å lande trofast i folden.

Jeg har sagt det ofte. I min tid som politiker hadde jeg mange fighter med "sluggeren" fra Høyre, Ørnulf Hansen. Han var likevel for meg en real kar og ærlig i sine hensikter. Dagens Høyre kunne ha hatt noe å lære av ham.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken