Selvinnsjekk fungerer igjen – etter nesten to uker med problemer

TILBAKE I DRIFT: Selvinnsjekkautomatene er tilbake i drift etter nærmere to uker hvor de ikke var i drift grunnet problemer med oppdatering av systemene.

TILBAKE I DRIFT: Selvinnsjekkautomatene er tilbake i drift etter nærmere to uker hvor de ikke var i drift grunnet problemer med oppdatering av systemene. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Innsjekkingsautomatene som pasienter benytter seg av på Sykehuset Østfold har vært nede i nærmere to uker. Onsdag fungerte de igjen.

DEL

– De skulle egentlig vært i normal drift helgen etter vi satte i gang oppdatering, forklarer kommunikasjonssjef ved Sykehuset Østfold Bjørn Hødal.

Og da må vi helt tilbake til 18. januar.

Problemer

– Da satte vi i gang en oppdatering av systemene. Så det ble godt over en uke på overtid før de var tilbake i normal drift igjen, sier Hødal.

PROBLEMER: Dette var synet pasienter som skulle sjekke inn på Sykehuset Østfold ble møtt med i perioden automatene var nede.

PROBLEMER: Dette var synet pasienter som skulle sjekke inn på Sykehuset Østfold ble møtt med i perioden automatene var nede. Foto:

Problemene skyldes en feil som skjedde under oppgraderingen av datasystemet i innsjekkingsautomatene på sykehuset.

I denne perioden har de som har hatt time på sykehuset i Moss eller på Kalnes måttet ta med innkallingsbrevet, og sjekket inn i poliklinikken istedenfor å bruke selvinnsjekken.

Ikke bare innsjekkingsautomatene har vært nede i perioden mens oppdateringen har pågått. Også snorene som pasientene kan dra i på rommene for å varsle sykepleierne på mobilen har vært nede.

LES OGSÅ: Nytt ADHD-kurs: – Mange får ikke nødvendig oppfølging

I drift

– Det har da ringt i korridorene på den gammeldagse måten, sier kommunikasjonssjefen.

Logistikksystemet som ansatte på sykehuset bruker for blant annet å se hvor mange pasienter det ligger på postene, og hvor bestilling av renhold blir gjort, har vært nede.

– Penn og papir har vært erstatningen i denne perioden, sier Hødal.

Onsdag var automatene og resten av det tekniske på sykehuset i drift igjen.

Artikkeltags