Cirkus Arnardo fyller 70 år, til Sperrebotn med stor jubileumsforestilling

I anledning sitt 70-årsjubileum kommer Cirkus Arnardo til Våler med flunkende ny forestilling tirsdag 23.april. Sirkuset kan lokke med alt fra klovner til papegøyer og ponnier i samspill med lamaer.

DEL

Siden starten i 1949 har 9 millioner nordmenn vært samlet rundt manesjen i løpet av 12000 forestillinger.

Og allerede tirsdag 23. april kan nye publikummere ta plass i sirkusteltet når den seks måneder lange jubileumsturnéen gjester Sperrebotn på Våkbanen.

Sesongklar

Som en del av feiringen vil Cirkus Arnardo besøke hele Norge. I påsken er de klare og tripper etter å komme i gang.

– Artister og crew er klare til å sette avgårde til byer og grender, over hav og land. Så er da også denne jubileumsforestilling som nå skal fremføres tenkt å være en hyllest til vårt trofaste publikum gjennom alle år, sier turnéleder Are Arnardo, barnebarn av grunnlegger Arne Arnardo.

Sykkelakrobatikk, papegøyer og ponnier

Den nye forestillingen byr på noe for enhver. Tirsdag kan du få se alt fra sykkelakrobatikk til klovner og ponnier i samspill med lamaer. Er du dyreglad kan du se fram til veltrente hunder og fargerike papegøyer også. Are Arnardo selv er fascinert over Duo Urunovs raske klesskifte-nummer, hvor elegante antrekk forsvinner i løse luften for så å bli erstattet av nye. Arnardo tviler på at innslaget er noe nordmenn har sett tidligere:

– Faktisk har jeg ikke opplevd maken selv, heller. Til og med klappsetene kommer til å applaudere nå, sier Arnardo.

Enda har Cirkus Arnardo mer å by på. Tilskuerne kommer ifølge Arnardo tett på aktørene, kun et popcornkast unna. Innholdet skifter i stort tempo, mellom øyeblikk som får deg til å le, hviske, forbauses, eller til å sitte musestille med prikkende gåsehud.

23. april klokken 18.00 har du altså mulighet til å være publikum hos Cirkus Arnardo på Våkbanen. Biletter kan kjøpes på sirkusets hjemmesider eller på sirkusplassen fra klokken 12.00. Cirkus Arnardo opplyser om at teltet er godt oppvarmet.

FOTO:  ROLAND KEUSCH
Ank¸ndigung Remscheider Weihnachtszirkus Weihnachtscircus 
Trapezartist David

FOTO: ROLAND KEUSCH Ank¸ndigung Remscheider Weihnachtszirkus Weihnachtscircus Trapezartist David Foto:

Artikkeltags